KaroCare – Fysiotherapie & Massage Breda

 

Massage

Wie wil dat nou niet? Spieren gebruik je elke dag en daarom is het belangrijk dat ze fit en in vorm zijn. Bij KaroCare kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage of een stevige sportmassage.
Je kunt kiezen voor een behandeling van 30 minuten of 60 minuten, deze wordt altijd gegeven door een fysiotherapeut zodat u een professionele behandeling krijgt. Ook als u geen klachten heeft.

Sportmassage

De sportmassage heeft als doel de doorbloeding in de spieren te verbeteren. Knopen worden losgemaakt d.m.v. triggerpointmassage, hierdoor worden afvalstoffen op de juiste manier afgevoerd en wordt het natuurlijk herstel van de spier bevorderd. Een sportmassage werkt preventief tegen allerlei klachten en verhelpt spierkrampen of spierpijn. Hierna zijn de spieren heerlijk ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Ontspanningsmassage

De naam zegt het natuurlijk al, even lekker de tijd nemen om je lichaam weer tot rust te laten komen. Even helemaal niets aan je hoofd en alleen maar genieten. De massage is voor het gehele lichaam. Beginnend met de nek en schouders, vervolgens wordt je rug gemasseerd en ten slotte je benen. Je kunt ook kiezen voor alleen boven- of onderlichaam.

Voor de tarieven klik hier.


Klik hier om direct een afspraak te maken